OXYPROAGE - tretmani kisikom


OXYPROAGE - TRETMANI KISIKOM ZA SVJEŽINU I MLADOST LICA

OxyProAge je tehnološki najnapredniji sistem za dermoinfuziju kisikom za tretmane oksigenacije i regeneracije kože lica i tijela. Trenutno je najpopularniji uređaj u svijetu showbiza te ga koriste mnoge zvijezde kako vratile koži mladenački izgled.

Oxygen Dermo Infusion tretmani su učinkoviti i neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Ovim tretmanom se usput povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna. Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana.

OxyProAge koristi atmosferski okolni zrak te preko posebnog filtera odvaja kisik od ostalih plinova iz atmosfere (dušik i ugljični monoksid). Čisti kisik se tada kombinira s kozmetikom na bazi nano-tehnologije koja se posebnim aplikatorom nanosi na kožu i u potkožno tkivo.

Kozmetika na bazi nano-tehnologije koju koristimo je pogodna za svačiju kožu, najnovije je generacije te je kreirana kako bi radila u potpunoj sinergiji s AMI Oxy Pro Age uređajem.

HYDRA EXTREME – tretmani hidratacije
Tretmani čistim kisikom i Hydra Extreme kozmetička linija pomoći će očuvati jedan od najvažnijih izvora ljepote i kvalitete kože – vodu. Zahvaljujući nano česticama i kisiku aktivne tvari iz kozmetike apsorbiraju se duboko u kožu i osiguravaju dugotrajnu intenzivnu hidrataciju. Koža postaje glatka, kompaktna i elastična.

AGE REPAIR – tretmani protiv starenja kože s hijaluronskom kiselinom
Age repair formula u kombinaciji s dermoinfuzijom čistog kisika pruža potpun anti-aging tretman koži lica i uklanja najvidljivije tragove starenja – bore, mrlje na koži i opuštenu kožu. Rezultat je zdrava koža mladolikog izgleda smanjenih bora i mrlja.

DEFENCE SYSTEM – tretmani osjetljive kože sklone crvenilu i kuperozi
Tretman koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi. Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje. Sinergija aktivnih sastojaka nano-kozmetike i čistog kisika jača kapilare i djeluje antikuperozno i umirujuće. Ostali sastojci (matične stanice biljaka, hijaluronska kiselina, aloe vera, vitamini...) hidratiziraju kožu, potiču procese obnavljanja tkiva i čine kožu mekom i baršunastom.

PERFECT SKIN – tretmani nečiste kože i akni
Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju akni, a aktivni sastojci nano kozmetike čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma te potiču obnovu stanica.

ACTIVE LIGHT – tretmani kože sklone hiperpigmentaciji i mrljama
Sinergija kisika i aktivnih sastojaka nano-kozmetike smanjuje mrlje na koži koja postaje prozračna, svijetla i blistava. Postižu se vidljivi i dugotrajni rezultati.